1 May 2012

RETRO TIME!!

Hye.. Pekabo semua?? Hope sentiasa sihat la hendaknya... Hari nie cuti Hari Pekerja.. Memang bosan gak la dok kat rumah.. Tetiba je dapat idea nak wt shoot ala2 retro .. Tak la retro sangat.. Tapi boleh la jugak setakat nak habiskan masa yg kosong kat rumah.... HeHe.. Lokasi sekitar Padang Ipoh.. menarik la jugak pemandangan kt situ...

So.. Terima Kasih kepada model sambilan aku iaitu saudara Badiuzaman.. Hebat jugak die nie berposing.. Macam model betul la pulak... Gambar ada yang cantik ada yang buruk.. Maklumla baru-baru nk belajar.. HeHe.. Terima kasih jugak pada saudara Bob yg menjadi photog dan join this event!! (ceit)...

OK.. Selamat menonton.. Kalau ada idea sila lah bg komen.. TQ!!!

Inilah Model Saya.. (HENSEM TAK???)

















2 comments:

Bagi la komen cikit.. satu pon jadila...