29 Dec 2011

WAYANG LAGI!!

Hye.. pekabo sume?? Lama dah tak mengarang dalam blog nie.. Maklumla kt rumah nie tak ada wireless.. Tak dapatlah nk update blog aku nie.. Banyak cerita aku nak story kat blog aku nie.. Macam2 benda aku wt sepanjang cuti sekolah nie.. Tak pela.. Aku cite pasal wayang jela dulu..


Sepanjang cuti nie aku dapat tengok 2 movie yang agak best.. first cite "OMBAK RINDU".. Cite nie memang meletOOp la.. Cite sedih yang telah buat aku menangis (sob3).. Lakonan mantap Aaron Aziz dengan Maya Karin.. Memang mantop la pasangan nie.. Cite nie dah mencecah 10 juta taw!! FUUHH!!.. Rugi sape yg tak tengok cite nie lagi.... Aku bagi 5 bintang tok cerita nie.. memang KAW2 la!!


Secondly cite "SATU MALAM KUBUR BERASAP".. Cite nie cite komedi.. Habis satu panggung gelak tengok cite nie.. Mana taknye.. Pelakon semua dari program RAJA LAWAK kot.. Tapi bagi aku cite nie kurang menarik la.. Mungkin jalan cerita kurang baik.. (macam pengarah plak dah) .. Aku bagi 4 bintang tok cerita nie... hehe... 


Pape pon.. 2 la movie yang sempat aku tengok dengan family aku sepanjang cuti kali nie.. Hope dapat tengok lagi dengan dyorang.. Banyak lagi story mory yang aku nak cerita nie.. Tapi line slow sangat la.. Nanti aku dah blek Ipoh.. Aku cerita semua benda yang aku wt kt rumah ye... Tunggu taw!! bye.. Jumpe kat Ipoh pulak...