30 May 2013

MY PERSONA

Hye.. Pekabo semua?? Hari nie aku nak cerita sikit pasal my car.. Aku baru je beli kereta.. Ok la.. Proton Persona.. Warna hitam.. Macam-macam gak aku dah bikin kat kereta aku nie.. Tak sampai sebulan aku dah pasang eksos dan bodykit.. Janji puas hati.. He3.. Nie la keta nya...


Gambar nie 3 hari selepas dapat kereta.. Masih berbau kedai lagi.. Ha3... Nak dijadikan cerita .. Housemate aku pon beli kereta yang sama.. Tapi lain warna la.. Kereta dia warna putih..

Amacam? Smart tak kereta member aku nie? Mana lagi smart.. Persona Hitam OR Persona Putih??


Gambar bawah nie plak.. Kereta member yg guna persona.. Tak sangka plak.. Ramai gak cikgu-cikgu guna Persona.. Kalau korang perasan.. Setiap kereta ada huruf "H"  dan no "5".. Pehh!! Terbaik la!!

WE ARE PERSONARIAN!!

19 May 2013

BERAKHIR SUDAH KISAH INDAH KU...

Hye.. Selamat malam semua.. Apa khabar?? Hope semua sihat la ye.. Tengok tajuk mcm sedih kan.. Ye!! Memang sedih pon.. Tamatlah sebuah kisah indah dalam hidupku.. Kini aku kembali solo dan single.. He2.. Nak buat macam mna.. Rezeki takde.. Allah dah tentukan segalanya.. Aku terima dan redha..



So.. Dari aku menyakitkan dan melukakan.. Lebih baik aku melepaskan demi kebahagiaan.. Kan3.. Aku pon tak nak tengok si dia selalu bersedih dan menangis kerana aku.. Lebih baik aku lepaskan.. Si dia pon ada cakap.. "Buat apa pertahankan kalau tiada lagi keseronokkan".. Yup!! Memang dah takde lagi  keseronokkan.. Tiada lagi keserasian.. Tiada lagi perkongsian.. Mungkin ini berpunca dr aku sendiri yg tak dapat memahami keinginannya.. Kami putus bukan sebab gaduh atau berlaku curang.. Tapi lebih kepada ego.. Masing-masing sama naik.. Yg aku faham.. Aku dgn dia sama.. kita orang mcm tak saling melengkapi sbb masing2 sama haluan.. Aku pon tak faham gak .. Sebab tue la aku pilih jalan nie.. Ini lebih baik kan??Dia pon boleh hidup sendiri.. Itu pasti!! Aku gagal mempertahankan kisah indah ini.. Sob3..



Cmne pon.. Kehidupan perlu diteruskan.. Yang pasti kenangan bersama si dia akan tetap tersimpan dan akan terus kekal dalam ingatan.. Doa ku buat si dia semoga akan terus bahagia dan ceria.. Menemui insan yg benar-benar mampu memberi kebahagian dan kegembiraan untuknya.. Bukan macam aku yg selalu buat si dia bersedih.. Hidup mesti MOVE ON!! Aku tak kalah tapi gagal.. Dan gagal sekali bukan gagal untuk selama-lamanya... Hanya kenangan je yg mampu menjadi pengubat rindu...



Terima kasih untuk segalanya awak!!!
Moga menemui cinta sejati dan abadi!!
Saya bukanlah yg terbaik untuk awak!!